IT-ulkoistaminen

Kun IT-toiminnot eivät ole yrityksenne ydintoimintaa on IT-ulkoistaminen varteenotettava vaihtoehto. Me otamme vastuullemme tietohallinnon tehtäviä kuten:

  • ATK-päällikkö
  • HelpDesk / IT-tuki
  • Ylläpito
  • Laitteisto- ja ohjelmistokäyttöönotto
  • Laitteisto ja ohjelmistohankinnat sekä vakiointi
  • Laitteisto ja ohjelmistorekisterit
  • Laitteistojen tietoturvallinen poistaminen

Ajatusten urautuminen
Olemme huomanneet, että joskus asiakkaan oman henkilöstön tietous ICT-kehityksestä pysähtyy  – he työskentelevät vain yhdessä ympäristössä ja eivät saa uusia vaikutteita kollegoiltaan tai muista yrityksistä. Me palvelemme kymmeniä yrityksiä keskeisissä ICT-rooleissa vastaten sadoista palveluista ja palvelimista sekä tuhansista työasemista. Ammennamme siitä ideoita ja kokemuksia, joita hyödynnämme kaikissa asiakasympäristöissä.

Nykyisen henkilöstönne palkkaaminen Tukikomppaniaan
Voimme palkata nykyisen IT-henkilöstönne. Siirtyminen dynaamiseen ja osaavaan asiantuntijaorganisaatioomme on merkittävä noste uralle. He oppivat näkemään asiat laajemmin ja kauemmas. Kehittyneiden työtapojemme ansiosta on mahdollista, että kun aikaisemmin tarvittiin kokopäivätoiminen henkilö, pärjätäänkin jatkossa puolipäiväisellä.

 
 

Ärsyttävä tiketöinti

Useille alan toimijoille automaattinen tiketöinti on tapa hoitaa asioita. Ei meille. Tärkeintä on itse asian hoitaminen. Keskimäärin vasteaikamme on nolla sekuntia ja asia/ongelma korjataan jo ensimmäisen yhteydenoton aikana. Käytämme toki markkinajohtajan tiketöintijärjestelmää mutta emme vetäydy sen taakse piiloon - tulette huomaamaan sen.

Toimi tänään
Ole yhteydessä luottamuksellisesti:
Juha Rimmi

juha.rimmi(at)tukikomppania.fi, puh. 050 5020 261.
Keskustellaan lisää.