ATK-partneruutta ja vastuuta

Kansainvälinen High Tech-yritys jolla sivukonttoreita useassa Euroopan maassa ja USA:n osavaltiossa. Suomen pääkonttorissa Helsingissä 40 työntekijää. Windows Small Business Server 2011 -ympäristö, kuusi palvelinta.

Aloitimme yhteistyön tämän asiakkaan kanssa vuonna 2007 jolloin suoritimme heille menestyksekkään Tukikomppania Online migraation Windows Small Business Server 2003-palvelinverkolle.

Onnistuneen migraation jälkeen solmittiin palvelinylläpito- ja mikrotukisopimus koskien yrityksen kaikkia ATK-laitteita.

ATK-palvelusopimus

Nykyisin vastaamme tämän lääketieteen teknologiayrityksen tietotekniikan kokonaisvaltaisesta tuesta, ylläpidosta ja kehityksestä liiketoiminnan ehdoilla (tallennus ja varmistusjärjestelmät, liiketoimintasovellusten konsolidointi etc.).

Toimitamme asiakkaalle palvelin- ja verkkotekniikan lisäksi työasemat ohjelmistoineen.

Asiakkaan pääkonttorin kotipaikka on Helsinki.
 

ATK-konsultaatio

Tekniikat muuttuvat mutta aina tarvitaan taitoa ymmärtää nykyhetki ja kykyä nähdä tulevaisuuteen. Me voimme auttaa sinua ja yritystäsi menestymään tämän hetken haasteissa.


Osaamme myös nähdä tulevaisuuteen. Me kerromme mitkä ovat juuri ne tekijät joilla tietohallintosi tukee ja edesauttaa liiketoimintaasi jatkuvaan menestykseen.