HP Microserver ja SBS 2011 Essentials

Tämä kansainvälinen Desing House uudisti sähköpostiratkaisunsa Office 365 -pohjaiseksi ja samalla luovuttiin vanhoista palvelimista. Domain Controlleriksi tuli HP Microserver ja Windows SBS 2011 Essentials.

Tavoitteena oli uusia tekniikka erityisen kustannustehokkaasti. Uusi palvelin toimii ainoastaan Domain Controllerina ja se integroitiiin Office 365 palveluun. Näin ulkoistettuun sähköpostiin kirjaudutaan samoilla käyttäjätunnuksilla kuin tietokoneillekin. Windows Small Business Server 2011 Essentials sisältää valmiiksi 25 käyttöoikeutta joka oli juuri sopiva asiakkaan tarpeisiin.

Tiedostojaot sijoitettiin uudelle levypalvelimelle iSCSI-tekniikalla. Levypalvelin varmuuskopioidaan myös Internetin yli Tukikomppanian Dataholviin.

Internetyhteydet kilpailutettiin samalla ja toimittajaksi valittiin Elisa jolta myös hankittiin Office 365 (Elisa Toimisto 365).

Ensimmäinen palvelin? Katso tarjouksemme vuodelle 2013 tästä, hinta perusasennettuna 950€.

Tukikomppania 28.6.2013

 

HP MicroServer G7

HP ProLiant MicroServer on yleispalvelin, joka tarjoaa alustan yrityksen tietojen järjestämiseen ja suojaamiseen, tehostaa viestintää asiakkaiden kanssa ja takaa, että nykyisistä toimistolaitteista ja resursseista saadaan paras mahdollinen hyöty. HP MicroServer on edullinen ensimmäinen palvelin enintään kymmenen käyttäjän yrityksille. Se lisää yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti.

HP Proliant MicroServer G7