Palvelinmigraatio SBS 2000 to SBS 2011

Vanhentunut Windows 2000 -palvelin oli ajautunut epävakaaseen tilaan ja ATK:n kehitys oli pysähtynyt. Sisäistä ja ulkoista viestintää haluttiin kehittää.

Koska vanhan palvelimen AD oli korruptoitunut päätettiin migraatio toteutaa tässä n. 10 työaseman ympäristössä tekemällä puhdas palvelinasennus (SBS 2011 Prem Addon joka sisältää 2 palvelinta) ja siirtää data ja käyttäjäprofiilit kehittyneillä siirtotyökaluilla käsin.

Samalla otettiin käyttöön SBS 2011 mukana tuleva oma Exchange 2010 -palvelin jolla viesintä siirtyi aivan uudelle tasolle jaettuine kalentereineen ja postitusryhmineen.

Perustimme Dafo-toiminnaohjausjärjestelmälle oman SQL-palvelimen ja siirisimme tämän toiminnanohjausjärjestelmän tietokannan uudelle palvelimelle päivittäen samalla SQL-palvelimen uudempaan versioon.

 

Windows Small Business Server 2011 on erinomainen palvelinkäyttöjärjestelmä jonka Exchange 2010 -viestintäratkaisut ovat markkinoiden parhaat.

Windows Small Business Server 2011 Std

Suosittelemme varauksetta Windows Small Business Server 2011 ja Exchange 2010 pk-yrityksen viestintätarpeisiin. Voimme administraattoreina todeta, että kyseessä on selkeästi Microsoft:n ja markkinoiden paras viestintäratkaisu.