Logistiikka yrityksen hybridipilvi

Asiakas oli aloittava logistiikkalan yritys. Elisa 365 sähköpostiratkaisu. Myös sisäinen tiedonvälitys oli tärkeää ja logistiikan ohjelmille tarvittiin vakaa palvelinalusta.

Ratkausuksi tälle alussa neljän hengen yritykselle tuli HP Microserver ja Windows Server 2012 Essentials integroituna käyttäjätunnuksien osalta Elisa 365 pilvipalveluun (Exchange sähköposti). Näin toteutuu aito kertakirjautuminen eikä työntekijöiden tarvitse muistaa useita käyttäjätunnuksia.

Aloittavan yrityksen palvelinpaketti 950eur esite tässä.

Windows Server 2012 Essentials sisältää valmiiksi 25 käyttöoikeutta (CAL) palvelimelle.
Windows Werver 2012 Essentials Logo

Koska työntekijät ovat usein liikkeellä toteutettiin etäyhteydet palvelimen leyvjakoihin ja logistiikkaohjelmiin tuotteistamallamme ZyWALL USG-20w -palomuurilla ja sen L2TP VPN -etäyhteydellä.

Yrityksessä käy usein vieraita ja siksi palomuurin kaksois-WLAN oli tärkeä. Työntekijät pääsevät WLAN:lla omaan lähiverkkoon ja vierilijoille on täysin eristetty oma WLAN josta pääsee vain Internet:iin. Oikeaoppisesti vieraat on myös eristetty toisistaan.

Palomuuriesite tässä.

Asiakkaan kotipaikka on Kerava.

 

 

Office 365 ja Win Server AD-integrointi

Windows Server 2012 Essentials on erinomainen palvelinalusta alle 25 henkilön organisaatioille. Ulkoistetun Office 365 palvelun kirjautuminen voidaan toteuttaa oman palvelimen kautta. Näin kertakirjautuminen riittää.

Asiakkaan Elisa Toimisto 365 (Office 365) ulkoistettu sähköpostiratkaisu integroitiin oman palvelimen kanssa (AD-integrointi). Näin saatiin toteutettua keskitetty käyttäjähallinta jota hallinoidaan omalta palvelimelta käsin.

Lisätietoja Office 365 / Elisa Toimisto 365 täältä.