Entä jos tietokoneesi rikkoutuisi tänään?

Monet eivät tule ajatelleeksi, että tärkeät tiedot eivät välttämättä ole tallessa missään.

Pienissä yrityksissä tärkeät tiedot ovat usein yhden käyttäjän koneella, jota ei joko ole varmistettu lainkaan tai viimeisestä varmistuksesta voi olla jo aikaa. Laiterikko, inhimillinen erehdys tai vaikkapa kannettavan koneen katoaminen voivat olla erittäin vakavia ongelmia ja nämä tilanteet ovat valitettavan yleisiä.

Tukikomppania tarjoaa tähän ongelmaan ratkaisun. DATAHOLVI on palvelu, joka varmistaa, että koneesi tiedot ovat aina tallessa. Ongelmatilanteessa tietosi voidaan aina palauttaa, olipa sitten kyseessä täydellinen laiterikko tai se yksi asiakirja, joka poistettiin vahingossa.

DATAHOLVI soveltuu erittäin hyvin pieniin ja keskisuuriin yrityksiin, joissa ei ole järkevää tai mahdollista toteuttaa talon sisäistä varmistusratkaisua. Tukikomppania toimittaa, asentaa ja ylläpitää DATAHOLVI:n puolestasi koneille.

Lataa esite tästä.

75% yrityksistä pitää tiedon menettämistä suurimpana yksittäisenä riskitekijänä.

 
 

Tuotevaihtoehdot

DATAHOLVI -palvelulla tietokoneesi data kopioidaan Internetin yli salattuna holviimme. Koska käyttämämme edistynyt tekniikka varmuuskopioi vain muuttuneet tiedot ei varmuuskopiointi "tuki" tietokonettasi. Varmuuskopiointi tapahtuu huomaamattomasti taustalla.

DATAHOLVI PRO -palvelussa koko tietokone varmuuskopioidaan salattuna Internetin yli holviimme: käyttöjärjestelmä, ohjelmat, asetukset ja data - kaikki. Automaattinen, jatkuva varmuuskopiointi vain muuttuneille tiedoille. Mahdollistaa ei pelkästään datan vaan koko koneen täydellinen palauttamisen.

DATAHOLVI ULTIMATE SERVER varmistaa levykuvapohjaisesti ja täysin automaattisesti koko Windows-palvelimen. Saat palotilan ulkopuolisen täydellisen varmuuskopion datan lisäksi myös mm. Acticve Directory:sta, Exchange:sta ja SQL:sta.