Muotitalo palvelinmigraatio ja ATK-remontti

Asiakkaan ATK-infra oli vanhentunut: palvelin, palomuurit, WLAN, VPN-verkko, sähköposti, Office-versiot sekä varmuuskopiointi haluttiin saattaa ajan tasalle.

Asiakas valitsi Tukikomppanian kokonaistoimittajaksi.

ATK-remontti oli laaja, asiakkaan sähköinen liiketoiminta hyppäsi yhdellä kertaa vuosikymmenen eteenpäin. Koko ICT-infra uusittiin gigabit-verkkokaapeleista ja -kytkimistä alkaen. Tämä oli hanke, joka vaati osaavan kokonaistoimittajan ja kumppanin valinta osui Tukikomppaniaan.

SBS 2011 Premium Add-on sisältää kaksi palvelinta joista toinen on AD-, tiedosto-, tulostin ja Exchange 2010 -palvelin ja toinen toimii SQL 2008 R2 -palvelimena. Siirsimme tiedostot, datan ja sähköpostit uudelle pääpalvelimelle ja Dafon tietokannan vanhalta SQL 2000 -palvelimelta uuteen SQL 2008 R2:een.

Palvelinratkaisu päätettiin sijoittaa asiakkaan tiloihin ja tämän vuoksi varmuuskopiointiin kiinnitettiin erityistä huomiota:

Verkkojaot sijoitettiin nopealle vikasietoiselle NAS-palvelimelle iSCSI tekniikalla, kuten palvelimen varmuuskopiointikin. Yrittäjän kotiin sjoitettiin toinen NAS-palvelin jonne muuttunut data synkronoidaan automaattisesti. Tässä Internet-varmuuskopioinnissa tallennustilaa on yhteensä 3TB, laitetekniikka oli hinnaltaan alle 1000 € ja kuukausimaksuja ei ole lainkaan.

Uusimatta jäivät vain työasemat, niiden Office 97 kuitenkin päivitettiin Office 2010:een ja kaikille tietokoneille asennettiin Skype -kamerat.

ATK-palvelusopimus

Onnistuneen migraation jälkeen solmittiin palvelinylläpito- ja mikrotukisopimus koskien yrityksen kaikkia ATK-laitteita.

Asiakkaan kotipaikka on Helsinki.

 

Projektijohto

Löytyykö organisaatiostanne tahtoa ja voimaa saattamaan ATK-projektit menestyksekkäästi loppuun? Riittääkö aikanne?

Me otamme projektijohdon vastuullemme ja järjestämme resurssit toteuttamaan sen - valtavalla päättäväisyydellä.


Sovi tapaaminen:
myynti (at) tukikomppania.fi
010 3965 105