Huippu-Design

Tällä tunnetulla Suomalaisella Desing-suunnittelu ja -valmistusyrityksellä on pääkonttori Helsingin Vallilassa. Myymälöitä Suomessa on useita ja merkittävät vientikohteet ovat Euroopan lisäksi Japani ja USA.

Yhteistyö aloitettiin 28.6.2012 allekirjoitetulla ylläpitosopimuksella. Ylläpitosopimus laadittiin siten, ettei kiinteät kuukausikulut jäivät minimaalisiksi. Vain toteutuneista ylläpito- ja tukitunneista laskutetaan.

Kesäkuussa 2013 teimme asiakkaalle laajan ATK-remontin, jonka yhteydessä koko ICT-infra käytiin läpi. Uudet palomuurit, uusi sähköposti, uusi palvelin ja uusi tallennusratkaisu sekä varmuuskopiointi.

Salassapitosopimus

Allekirjoittamamme salassapitosopimus oli tälle hyvin tunnetulle brändille erityisen tärkeä. ATK-kumppanina meillä on useimmiten pääsy asiakkaan sähköiseen luottamukselliseen materiaaliin. Selkeä, allekirjoitettu sopimus salassapidosta antaa asiakkaallemme mielenrauhan tässäkin tärkeässä asiassa.

ATK-palvelusopimus

Onnistuneen migraation jälkeen solmittiin palvelinylläpito- ja mikrotukisopimus koskien yrityksen kaikkia ATK-laitteita.

Asiakkaan kotipaikka on Helsinki.

 

24/7 alle 100 €/kk

Näinä tarkkoina aikoina jokainen kulu on syytä huomioida. Solmi kanssamme joustava ylläpito/tuki-sopimus jossa kiinteitä kuukausikuluja ei ole käytännössä lainkaan. Laskutamme vain toteutuneen työn. Silti HelpDesk:mme on käytössäsi 24/7.

HelpDesk 24/7