Koneistamo ensimmäinen palvelin

Asiakkaamme liiketoiminta oli kasvussa ja henkilöstömäärän lisääntyessä haluttiin parantaa Passelin verkkokäyttöä ja tiedostojen hallintaa. Tarvittiin palvelinratkaisu.

Toimitimme HP Microserver G7:n ja Windows Small Business Server 2011 Essentials -palvelinohjelmiston Passelin SQL Express alustaksi. Kaikki työasemat liitettiin palvelimen alaisuuteen ja tiedostot palvelimen verkkojakoihin. Samalla järkiperäistettiin kansiorakenteita ja vanha verkkokiintolevy siirrettiin varmuuskopiointialustaksi.

WLAN toteutettiin siten, että myös vierailjoille tarjotaan Internetyhteys langattoman vierailijaverkon -avulla. Vierailijat pääsevät vain Internettiin eivätkä näe toisiaan.

Etäyhtedet yrityksen sisäverkkoon toteutettin selainpohjaisen SSL VPN:n avulla - tämä saatiin järjestymään ilman kiinteää IP-osoitetta.

Ensimmäinen palvelin? Katso tarjouksemme vuodelle 2013 tästä, hinta perusasennettuna 950€.

Asiakkaan kotipaikka on Järvenpää.

 

HP MicroServer G7

HP ProLiant MicroServer on yleispalvelin, joka tarjoaa alustan yrityksen tietojen järjestämiseen ja suojaamiseen, tehostaa viestintää asiakkaiden kanssa ja takaa, että nykyisistä toimistolaitteista ja resursseista saadaan paras mahdollinen hyöty. HP MicroServer on edullinen ensimmäinen palvelin enintään kymmenen käyttäjän yrityksille. Se lisää yrityksen tuottavuutta ja tehokkuutta huomattavasti.

HP Proliant MicroServer G7