Maanmittausalan konsultointi

Yrityksen kasvaessa päätettiin valita kokonaisvaltainen ATK-kumppani suunnittelemaan ja toteuttamaan merkittävät ATK-investoinnit.

Tämä 22 000 € hanke rahoitettiin järkevästi leasing:lla. Vanhentunut Linux-pohjainen työryhmä-ratkaisu korvattiin HP ML350p G8 ja Windows Small Business Server 2011 std. -pohjaisella yritysverkolla. Kasvavalle yritykselle toimitettiin HP EliteBook 8470p -kannettavat ja yksi CAD -työasema HP z600 -tehotyöasemaperheestä.

Sähköpostit (n. 20 kpl) siirrettiin vanhentuneista POP3 -laatikoista oman palvelimen Exchangeen ja etäyhteydet ratkaistiin AD-integroidulla L2TP VPN:llä ja Windows Remote Web Access -tekniikalla.

Taloushallinnon (Econet) tietokanta siirrettiin palvelimelle jolloin se saatiin samalla automaattisen varmuuskopioinnin piiriin.

ATK-palvelusopimus

Onnistuneen migraation jälkeen solmittiin palvelinylläpito- ja mikrotukisopimus koskien yrityksen kaikkia ATK-laitteita.

Asiakkaan kotipaikka on Tuusula.

 

Windows SBS 2011

Suosittelemme varauksetta Windows Small Business Server 2011 ja Exchange 2010 pk-yrityksen viestintätarpeisiin. Voimme administraattoreina todeta, että kyseessä on selkeästi Microsoft:n ja markkinoiden paras viestintäratkaisu.