20w-VPN palomuuri "20w korvaaja"

Kehitimme yhdessä Suomen ZyXEL:n kanssa palomuurituotteen jossa 4G-varayhteys käynnistyy automaattisesti jos varsinainen Internet-yhteys katkeaa. Nyt saman ratkaisun saa uuteen ZYXEL USG20W-VPN palomuuriin.

4G-varayhteys, sisältyy pakettiin
Palomuuri tarkkailee jatkuvasti laajakaistayhteyden tilaa. Jos yhteys ei toimi kytkeytyy 4G-varayhteys automaattisesti päälle. Kun laajakaistayhteys palautuu kytkeytyy 4G-yhteys automaattisesti pois päältä. 4G-varayhteys on optio, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön. 4G-tikun hinta ei sisälly pakettiin. Myös 3G yhteensopiva.

SSL VPN sisältyy pakettin
Tietoturvallinen SSL-salattu selaimella avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin.

L2TP VPN sisältyy pakettiin
Tietoturvallinen L2TP -salattu resurssien hallinnalla avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon - näin esim .levyjako avatuu myös etänä. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin, esim. AD-integrointiin.

WLAN 2,4GHz tai 5GHz sisältyy pakettiin
Palomuurissa on sisäänrakennettu WLAN tukiasema. WLAN-asetuksia kontrolloidaan tietoturvallisesti palomuurisäännöillä. Voidaan laajentaa käsittämään useita tukiasemia.

Vierailija WLAN 2,4GHz tai 5GHz sisältyy pakettiin
Vierailijoilla pääsy vain Internettiin; ei yrityksen lähiverkkoon.

AD-Integrointi
ZYXEL USG20W-VPN on täysin integroitavissa Windows-toimialueeseen ja sen palvelimeen. Tällöin esim. VPN-käyttöoikeudet tarkastetaan Windows-palvelimelta.

Ratkaisun hinta 495€

ZYXEL USG 20W-VPN -palomuuri

Palomuuripaketti konfiguroituna (4G, L2TP VPN, SSL VPN ja WLAN) yrityksesi lähiverkolle 495€. 4G-varayhteys edellyttää SIM-kortin käyttöä. Elisan matkakaista alk. 9,95€/kk

P/N: USG20W-VPN-EU0101F-Konf
Hinnat alv. 0%.
Jatkuva tarjous.

Spesifiktaatiot tässä.

Saatavilla myös konfiguroimattomana, 241€.

Tilaukset ja tiedustelut:
myynti (at) tukikomppania.fi
050 5020 261 / Juha Rimmi

22.1.2018, Tukikomppania