ZyXEL 20w VPN-palomuuri, 3G varayhteys ja yksi WLAN radiopiiri

Kehitimme yhdessä Suomen ZyXEL:n kanssa palomuurituotteen jossa 3G-varayhteys käynnistyy automaattisesti jos varsinainen Internet-yhteys katkeaa.

Poistuva tuote.

3G-varayhteys, sisältyy pakettiin
Palomuuri tarkkailee jatkuvasti laajakaistayhteyden tilaa. Jos yhteys ei toimi kytkeytyy 3G-varayhteys automaattisesti päälle. Kun laajakaistayhteys palautuu kytkeytyy 3G-yhteys automaattisesti pois päältä. 3G-varayhteys on optio, jonka voi halutessaan ottaa käyttöön. 3G-tikun hinta ei siälly pakettiin. Ei 4G yhteensopivuutta.

SSL VPN sisältyy pakettin
Tietoturvallinen SSL-salattu selaimella avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin.

L2TP VPN sisältyy pakettiin
Tietoturvallinen L2TP -salattu resurssien hallinnalla avattava etäyhteys yrityksesi lähiverkkoon - näin esim .levyjako avatuu myös etänä. Etäyhteyttä käyttävään tetokoneseen ei tarvitse asentaa ohjelmia. Mahdollisuus räätälöintiin.

WLAN, sisältyy pakettiin
Palomuurissa on sisäänrakennettu WLAN tukiasema. WLAN-asetuksia kontrolloidaan tietoturvallisesti palomuurisäännöillä. Voidaan laajentaa käsittämään useita tukiasemia.

Vierailija WLAN, sisältyy pakettiin
Vierailijoilla pääsy vain Internettiin; ei yrityksen lähiverkkoon.

AD-Integrointi
ZyXEL USG-20w on täysin integroitavissa Windows-toimialueeseen ja sen palvelimeen. Tällöin esim. VPN-käyttöoikeudet tarkastetaan Windows-palvelimelta.

Ratkaisun hinta 425€

Palomuuripaketti konfiguroituna (3G, L2TP VPN, SSL VPN ja WLAN) yrityksesi lähiverkolle 425 €. 3G-varayhteys edellyttää SIM-kortin käyttöä. Elisan matkakaista alk. 9,95€/kk.

ZyWALL USG-20w

P/N: 91-009-071001B-Konf
Hinnat alv. 0%.
Jatkuva tarjous.

Lataa esite ZyWALL USG-20w tästä.

Kuinka tilataan
myynti (at) tukikomppania.fi
p. 010 3965 100
p. 050 5020261

22.1.2018, Tukikomppania

 
1406
Data too long for column 'otsikko' at row 1