Kokemusta ja näkemystä

Olimme mukana jo silloin kun PC:t ja Internet keksittiin

1980-luvulla ei yrityksissä ollut vielä kuultukaan Internetistä ja sen perustana toimivasta TCP/IP-protokollasta. Toinen omistajamme Juha Rimmi työskenteli tuolloin harjoittelijana Nokia-Mailleferissä (Nokia-Kaapelikoneet) ja hän sai tehtäväkseen keksiä, miten keskustietokoneiden ja PC:den välistä kommunikointia voitaisiin kehittää.

Hän tutki, testasi ja viimein esitti projektijohdolle radikaalin, mutta perustellun ratkaisun. Kaikki tehdaskompleksin lähiverkon verkkolaitteet tulee muuttaa tukemaan uutta nousevaa standardia - TCP/IP:ä. Näin ratkaistaisiin akuutti yhteysongelma ja oltaisiin valmiudessa tulevaan.

Hän sai ideansa läpi ja koko projektin vastuulleen. Koko satojen tietokoneiden lähiverkko uusittiin toimimaan TCP/IP:llä. Nyt 2000-luvulla on helppo nähdä, että hän oli oikeassa: TCP/IP-verkoista kehittyi asia jonka me nykyään tunnemme Internettinä.

Visiomme
Haluamme edelleen kulkea asiakkaidemme ja kumppaneidemme kanssa tekniikan etujoukoissa. ATK sinänsä ei ole itseisarvo - lopputulos ratkaisee.

Meillä on kokemusta ja näkemystä. Ja vielä enemmän: me näemme myös tulevaisuuteen. Voimme esittää sinulle mietityn ratkaisun joka toimii tänään ja tulevina vuosina.

Ota yhteys: myynti(at)tukikomppania.fi.

 

UUTISET

 • 30.11.2018
  10-Gigabit varmuuskopioverkko

  Tällä noin 50 hengen yrityksellä syntyy paljon sähköistä dataa ja vanha paikallinen +10TB varmuuskopiotila alkoi olemaan täynnä. Lisättiin kapasiteeettia ja nostettin BU-verkon nopeus 10 Gigabittiin.

 • 28.11.2018
  2012 Essentials to Win 2016 Std migraatio

  Asiakkaan vanha palvelin oli tullut elinkaarensa päähän. Teimme migraation vanhasta systeemistä kahteen WIn 2016 Std -palvelimeen ja virtualisointialustaksi tuli WMware ESXi 6.5U2.

 • 23.11.2018
  ZyWALL USG-100 -palomuuriverkon päivittäminen

  ZyWALL USG-100 -palomuurien ohjelmistopäivitykset olivat loppuneet ja tietoturvasyistä johtuen päätettiin päivittää se uusimpaan ZyWALL 110 -malliin. Päivitimme samalla muukin verkkotekniikan.

Uutisarkisto

6TB Internet-varmuuskopiointi ilman kk-maksuja

Ratkaisu toimii salatun yhteyden yli ilman VPN:ää ja kiinteä IP vaaditaan vain yrityksen tiloihin.

Uusia kustannuksia syntyy vain tarvittavan NAS-laitteiston hankinnasta. Tilaa tyypillisesti 3TB. Etäpään NAS sijoitetaan esim. yrittäjän kotiin. Automaattinen.
Ks. referenssi.

3G-varayhteys

Paketoimme alle 500 euron hintaluokkaan palomuurituotteen joka sisältää Internetyhteydelle automaattisen 3G-varayhteyden, L2TP ja SSL-etäyhteyden ja tietoturvallisen WLAN:n erillisellä vierailija-verkolla.

Lataa esite tästä.